Ayine.nl

Weekendtripjes

Als je maar voor een korte periode in Tamale bent, wil je natuurlijk zo veel mogelijk zien. Natuurlijk kan je een 4x4 huren, waar je overal mee naar toe kunt, maar dat is behoorlijk prijzig. Ook kan je gewoon met het openbaar vervoer (trotro en taxi) op pad, maar vaak verlies je dan kostbare tijd met wachten…

 

Wij hebben een oplossing voor dat probleem! Wij organiseren tripjes naar het noorden, zuiden en westen vanaf Tamale. Je vertrekt zaterdagochtend om 7.00u uit Tamale en bent op zondag rond 18.00u weer terug. Op deze manier heb je een leuke, afwisselende trip die je zelfs naar plaatsen brengt waar je anders niet had gestopt èn je een kans geeft om medereizigers te ontmoeten!

 

Wij gebruiken de weekenden voor deze tripjes zodat het voor studenten en vrijwilligers mogelijk is om mee te gaan. Maar het is ook mogelijk om deze trips door de week te maken met een 4x4 of een busje, afhankelijk van het aantal mensen dat meegaat.

 

De prijzen voor 2016 zijn:

Naar het noorden: GH¢ 270,= p.p.* ** tot GH¢ 330,= p.p.

Naar het zuiden: GH¢ 270,= p.p.* ** tot GH¢ 360,= p.p.

Naar het westen: GH¢ 300,= p.p.* ** tot GH¢ 390,= p.p.

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief het transport, de entrees en de bijdrage om foto’s te mogen maken, lunch en avondeten op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag, een gedeelde slaapkamer (een 1-persoonskamer, indien aanwezig, kan geregeld worden op eigen kosten) en de drankjes die op het programma staan (alleen frisdranken). Wij zorgen ook voor het drinkwater (het kan handig zijn om een klein flesje daarvoor mee te nemen).

 

*    Laagste prijs bij deelname van minimaal 10 personen

** GH¢ 5,= korting voor studenten met hun studentenkaart en vrijwilligers als je je vrijwilligerspasje meeneemt