Ayine.nl

Ayine neemt je mee naar het westen!

Hieronder staat onze dagindeling, als leidraad te gebruiken:

Zaterdag:

  06.45       Verzamelen bij Sparkles                            
  07.00       Vertrek naar Wechiau
  10.30       Iets drinken in Sawla        
  14.00       Aankomst in Wechiau, lunch
  14.30       Kanotocht naar hippo's      
  17.00       Avondeten
  17.30       Naar boomplatform voor overnachting
 

Zondag:

  07.00       Ontbijt                                                           
  08.00       Ochtendwandeling
  09.30       Vertrek naar Mole, lunch onderweg                           
  13.30       Aankomst in Mole, autosafari                        
  15.30       Vertrek naar Tamale
  18.00       Aankomst bij Sparkles, Tamale

 

Een nijlpaard in de vrije natuur zien, is wel iets anders dan in de dierentuin. Daar word je stil van. Een ervaring die wij je niet willen onthouden! Ook een overnachting in de buitenlucht op een paar meter hoogte is een aanrader (maar op het dak van het guesthouse of lekker binnen is ook een optie hoor). En àls je dan helemaal naar het noorden van Ghana bent gereisd, moet natuurlijk zeker Mole bezocht worden, grote kans dat je oog in oog komt te staan met een olifant...

 

Voor een overnachting op het boomplatform worden er dunne matrasjes en klamboes uitgedeeld. Helaas zaten er in onze klamboe aardig wat gaten, dus het is aan te raden om er zelf één mee te nemen en vergeet je Deet niet. Ook beddegoed moet je zelf verzorgen en het is aan te raden om warme kleding mee te nemen voor de nacht, want het kan erg koud worden. Douchen is mogelijk in een lemen hokje, maar dan wel met ijskoud water uit de pomp!

 

Probeer om op zaterdag om 6.45u bij Sparkles aanwezig te zijn. Wij vertrekken om 7.00u en zullen niet wachten op laatkomers, dus zorg dat je op tijd bent. Als je niet zeker weet dat je op dat tijdstip een taxi kan vinden kunnen wij er één voor je regelen.

 

Wij adviseren om de volgende dingen zeker mee te nemen: dichte wandelschoenen (voor de safari, vaak moet er ook een stuk gelopen worden), warme kleding voor de nacht, beddengoed en klamboe, een pet (of zoiets), muggenspray en een zaklamp.

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb